CONTACT & OPENINGSTIJDEN

Het Medipoint uitleenpunt is overgenomen door:

Zuiver Zorg,

Gildenstraat 1-A,

3861 RG  Nijkerk.

tel. 033 – 7620700www.zuiverzorg.com

Geopend: maandag t/m vrijdag van 09.30 – 17.00 uur

zaterdag: 09.30 – 12.00 uur

zondag: gesloten

Zuiverzorg is ook een verkooppunt voor allerlei thuiszorghulpmiddelen.

THUISZORGWINKEL

Icare l Zuiver Zorg Thuiszorgwinkel

In de thuiszorgwinkel Zuiver Zorg kunt u alles kopen, lenen en/of huren op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Van rolstoel tot borstkolf, van bedverhoger of sta-op stoel tot hometrainer. Als lid van de Icare Ledenvereniging krijgt u 10% korting op elke aankoop. Elke kwartaal zijn er scherpe aanbiedingen.

Voor iedereen

In onze winkel Zuiver Zorg bieden wij een uitgebreid assortiment voor iedereen: voor mensen met een beperking, voor aanstaande ouders, ouders met hun kindje en voor de actieve mens. Onze deskundige medewerkers staan u met informatie en advies terzijde.

Wat kunt u kopen?

Van rollator tot kraampakket Of het nu gaat om (sport)bandages, een hoog/laag bed, aangepast bestek, een wandelstok, een bedleestafel, een seniorentelefoon,  een kraampakket of voedingskussen, u koopt het allemaal bij de Zuiver Zorg Thuiszorgwinkel.

Vergoedingsregelingen

De vergoeding van zorghulpmiddelen wordt steeds complexer. In Thuiszorgwinkel Zuiver Zorg  kunnen we voor u beoordelen of uw zorgmiddelen aanmerking komt voor vergoeding en de aanvraag coördineren. En mocht het zorghulpmiddel niet in aanmerking komen voor vergoeding, dan kunt u het tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons huren of kopen.

Wat kunt u lenen?

Per 1 januari 2014 is de vergoedingsregeling van loophulpmiddelen gewijzigd. Als lid van Icare kunt u nog steeds gratis krukken lenen. U kunt deze bij de Icare l Medipoint winkels lenen met een maximum van 26 weken, waarna huren of kopen een mogelijkheid is. Neem uw legitimatie en ledenpas mee. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor producten als douchestoelen, toiletverhogers,  rolstoelen en transferplanken. Als u (tijdelijk) aan bed gekluisterd bent en dus op bed verzorgd moet worden, zijn er hoog/laagbedden en toebehoren beschikbaar.

En wilt u thuis bevallen?

De benodigde hulpmiddelen zoals bedklossen, kunt u ook lenen bij Zuiver Zorg.

Voor meer informatie en regelgeving kunt u telefonisch contact opnemen met Zuiver Zorg: 033 – 76 20 700 of mailen naar info@zuiverzorg.com