CONTACT

De thuiszorgwinkel  van Medipoint in Nijkerk is gesloten.

Telefoonnummer Medipoint: 088 10 20 100

Website: www.medipoint.nl

Medipoint heeft vestigingen in o.a.

Barneveld, Pastoor Gowthorpestraat 21

Harderwijk, Weth Jansenlaan 92-94 (tegenover Ziekenhuis St Jansdal)

OPENINGSTIJDEN

Het Medipoint uitleenpunt is overgenomen door:

Zuiverzorg, Gildenstraat 1a, 3861 RG  Nijkerk.

tel. 033 – 7620700, www.zuiverzorg.com

Geopend: maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.30 uur

zaterdag 10.00 – 13.30 uur

Zuiverzorg is ook een verkooppunt voor allerlei thuiszorghulpmiddelen.

THUISZORGWINKEL

Icare l Medipoint winkel 

In de Icare l Medipoint winkels kunt u alles kopen, lenen en/of huren op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Van rolstoel tot borstkolf, van bedverhoger of sta-op stoel tot hometrainer. Als lid van de Icare Ledenvereniging krijgt u 10% korting op elke aankoop. Elke kwartaal zijn er scherpe aanbiedingen.

Voor iedereen

Onze Icare l Medipoint winkels bieden een uitgebreid assortiment voor iedereen: voor mensen met een beperking, voor aanstaande ouders, ouders met hun kindje en voor de actieve mens. Onze deskundige medewerkers staan u met informatie en advies terzijde.

Wat kunt u kopen?

Van rollator tot kraampakket
 Of het nu gaat om (sport)bandages, een hoog/laag bed, aangepast bestek, een wandelstok, een bedleestafel, een seniorentelefoon,  een kraampakket of voedingskussen, u koopt het allemaal bij de Icare l Medipoint winkels.

Vergoedingsregelingen

De vergoeding van zorghulpmiddelen wordt steeds complexer. Medipoint heeft afspraken met gemeenten en zorgverzekeraars. Daardoor kunnen we voor u beoordelen of uw zorgmiddelen aanmerking komt voor vergoeding en de aanvraag coördineren. En mocht het zorghulpmiddel niet in aanmerking komen voor vergoeding, dan kunt u het tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons huren of kopen.

Wat kunt u lenen?

Per 1 januari 2014 is de vergoedingsregeling van loophulpmiddelen gewijzigd. Als lid van Icare kunt u nog steeds gratis krukken lenen. U kunt deze bij de Icare l Medipoint winkels lenen met een maximum van 26 weken, waarna huren of kopen een mogelijkheid is. Neem uw legitimatie en ledenpas mee. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor producten als douchestoelen, toiletverhogers,  rolstoelen en transferplanken. Als u (tijdelijk) aan bed gekluisterd bent en dus op bed verzorgd moet worden, zijn er hoog/laagbedden en toebehoren beschikbaar.

En wilt u thuis bevallen?

De benodigde hulpmiddelen zoals bedklossen, kunt u ook lenen bij de Icare l Medipoint winkels.

Voor meer informatie en regelgeving kunt u telefonisch contact opnemen met Medipoint: 088 – 10 20 100.